search
Bedenker 'The Sopranos' komt met nieuwe serie
Series / Nieuws

Bedenker 'The Sopranos' komt met nieuwe serie

De makers van 'The Sopranos' beloven weer spannende avonturen op de buis te brengen.

Voor fans van The Sopranos ligt er wellicht iets heel leuks in het verschiet. De makers van de serie zijn namelijk druk in de weer met een nieuwe serie!

The Sopranos is een Amerikaanse misdaaddrama televisieserie gemaakt door David Chase. Het verhaal draait om Tony Soprano (James Gandolfini), een Italiaans-Amerikaanse gangster uit New Jersey, die zijn moeilijkheden in beeld brengt wanneer hij probeert een evenwicht te vinden tussen het gezinsleven en zijn rol als leider van een criminele organisatie.

Een nieuw project


The Sopranos bedenker David Chase en A Teacher regisseur Hannah Fidell ontwikkelen een nieuwe show voor FX. Volgens een nieuw bericht heeft FX het nog naamloze project, gebaseerd op een script van Fidell dat gebaseerd is op een eerder niet-geproduceerd script van Chase, een pilot-toezegging gegeven.

Het script van Fidell is naar verluidt transformerend en Variety meldt dat het een "eigentijdse kijk" is op het origineel van Chase. De twee worden gecrediteerd als co-schrijvers en co-creators, en Fidell regisseert de pilot.

Er zijn echter nog geen plotdetails beschikbaar, en er is nog geen datum vastgesteld waarop de productie van de pilot zal beginnen.



Aanbevolen artikelen