De jonge acteurs in 'Stranger Things' zijn stiekem minder belangrijk dan de oudjes

Oude acteurs 'Stranger Things' zijn belangrijk

De oudere personages zijn veel meer veranderd dan de jonge vrienden.

Adrienne Koolen, 14 maart 2023 11:49

Wie aan Stranger Things denkt, denkt waarschijnlijk meteen aan de groep jonge vrienden. Toch is de oudere cast stiekem een stuk belangrijker en dit is waarom.
Sinds het eerste seizoen staan de jongere personages van Stranger Things centraal. Zij hebben het verhaal op gang gebracht en de oudere personages bij hun avonturen gebracht.

Toch zijn het de volwassen personages die de serie echt het meest gedragen hebben en het meest zijn geëvolueerd. Hierdoor hebben zij meer toegevoegd aan het verloop van de serie.

Waarom de oudere personages belangrijker zijn

Het klopt dat de kinderen heel erg veranderd zijn, al is het alleen maar in uiterlijk doordat de serie al jaren aan de gang is. Toch hebben de oudere personages zichzelf veel meer ontwikkeld.

Neem bijvoorbeeld Nancy en Steve. Nancy vindt school helemaal niet zo belangrijk meer als eerst. Steve is misschien wel het meest veranderd van iedereen. Hij is niet meer de verwende tiener die hij eerst was, maar een echt vaderfiguur voor de kinderen, vooral voor Dustin.

De kinderen zijn ongetwijfeld ook gegroeid in wie ze zijn. Het zijn echter wel de volwassenen die hun innerlijke demonen overwonnen hebben en betere mensen zijn geworden.

Bekijk hieronder de meest iconische scène uit seizoen 4 en stream Stranger Things op Netflix.

Lees meer over: Stranger Things, Sadie Sink, Millie Bobby Brown, Duffer, Duffer brothers, Max

Populair nieuws