search
Deze 5 draken komen mogelijk naar seizoen 2 van 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

Deze 5 draken komen mogelijk naar seizoen 2 van 'House of the Dragon'

Wij zetten alvast op een rijtje welke vijf draken je mogelijk tegen gaat komen volgend seizoen.

Zowel de oorspronkelijke serie Game of Thrones als het nieuwe succesvolle House of the Dragon zijn vehikels met enorm veel spektakel en visuele effecten. Nu de 'Dance of the Dragons' gaat beginnen kan dat niet zonder een aantal nieuwe draken te introduceren.

De burgeroorlog tussen de families genaamd 'Dance of the Dragons' kan natuurlijk niet zonder een toevoeging van meer magische beesten. Hieronder een opsomming van de draken uit Fire & Blood die misschien wel te zien zijn in seizoen twee:


1 - Tessarion


Het personage dat in House of the Dragon nog niet geïntroduceerd is, is die van prins Daeron Targaryen. De jongste zoon van koning Viserys en Alicent Hightower was opvallend afwezig in het eerste seizoen. Als hij zijn opwachting maakt in het tweede seizoen zal hij vergezeld worden door zijn Tessarion. Een relatief kleine draak, ongeveer 1 derde van Vhagar. Met donkerblauwe vleugels en een lichaam van koper wordt hij beschouwd als de mooiste draken in het koninkrijk.


2 - Silverwing


In seizoen 1 zong Daemon al tegen Vermithor de draak. Aangezien Vermithor een koppel vormt met Silverwing is de kans groot dat laatstgenoemde in seizoen twee verschijnt. Het is een grote 100-jarige draak, zilver gekleurd en een behoorlijk krachtig exemplaar.


3 - Sheepstealer


Als één van de drie wilde draken die in Dragonstone leven kan er van uit worden gegaan dat Sheepstealer zijn opwachting gaat maken. Het is een grote en agressieve draak die een band vormt met Nettles, een bastaard meisje uit Driftmark.


4 - The Cannibal


Eén van die andere wilde draken is The Cannibal. Veruit de grootste, oudste en meest gemene draak dankt zijn naam aan wat hij eet. Waar Sheepstealer het doet voor een schaapje elke dag, jaagt The Cannibal voornamelijk op kleinere draken of eet de restanten van dode draken.


5 - Grey Ghost of Moondancer


Als de voorgaande twee wilde draken hun opwachting gaan maken is het ook te verwachten dat de derde, Grey Ghost, te zien zal zijn. Hij is de kleinste wilde draak op Dragonstone, en is in het algemeen wat minder actief. Mocht die niet in het tweede seizoen voorkomen is er nog de draak Moondancer. Deze heeft een band met Baela Targaryen en leeft ook op Dragonstone.

Welke draken uiteindelijk echt te zien zijn is nog even wachten. Kijk tot die tijd alle afleveringen van het eerste seizoen House of the Dragon op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen