search
Hoe dit missende personage in 'Daisy Jones & The Six' de hele serie verandert
Series / Nieuws

Hoe dit missende personage in 'Daisy Jones & The Six' de hele serie verandert

Het weghalen van een negatieve invloed zorgt voor een totaal andere serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het leven van de personages in Daisy Jones & The Six is verre van perfect. Toch had deze slechte invloed een positieve invloed op het verhaal. Dit personage is uit de serie gehaald, waardoor alles is veranderd.

Het boek zorgde ervoor dat The Six en Daisy op een betekenisvolle manier samenkwamen, al voordat ze samen één band vormden.

Zowel in het boek als in de serie wilde Billy eerst niet dat Daisy bij de band zou komen. Hij werd echter in de serie omgepraat door Camila en uiteindelijk wilde hij zelf Daisy bij de band hebben. Niet om Daisy zelf, maar omdat ze The Six beter maakte.

De slechtste manager


In het boek was Hank Allen de eerste manager van Daisy, maar hij liet haar alleen de liedjes van andere mensen zingen. Zijn vreselijke management had een enorme invloed op Daisy en haar carrière, aangezien hij haar drugsverslaving aanmoedigde.

Toen Daisy uiteindelijk Billy ontmoette was hij bezorgd om haar. Daisy kon zo zien wie Billy echt was en dat er meerdere mogelijkheden voor haar waren dan alleen slechte managers zoals Hank.

Bekijk hieronder de iconische scène waarin Daisy de band ontmoet en stream Daisy Jones & The Six op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen