search
Keiharde survival serie scoort kneiterhard op Netflix
Series / Nieuws

Keiharde survival serie scoort kneiterhard op Netflix

De reality surivial serie 'Outlast' scoort geweldig in haar eerste week op Netflix.

De nieuwe realityserie Outlast is een grote hit op Netflix. De serie staat in de lijst met de 10 meest bekeken series van het moment.

Outlast


In Outlast worden er 16 deelnemers de ijskoude wildernis van Alaska ingestuurd, de winnaar van de survivalserie kan maar liefst 10 miljoen Euro in de zak steken.

Samenwerking


De deelnemers zijn veelal introverte figuren die uitstekend in staat zijn om in hun eentje te overleven. Echter, in het programma worden zij gedwongen om samen te werken om te kunnen winnen.

Niet alleen over de finish


In de achtdelige serie begint het met een groep die plezier heeft, maar die al snel uit elkaar valt. De regel van de programmamakers is: "wees niet alleen als je over de finish komt".

Lord of the Flies


Het is interessant te zien welke vaardigheden deze mensen hebben om te overleven maar het is net zo interessant om te zien hoe ze elkaar het leven zuur proberen te maken. In de media is de serie al vergeleken met het boek 'Lord of the Flies' waar na een tam begin iedereen elkaar naar het leven begint te staan op een onbewoond eiland.

Kijken dus deze serie op Netflix.

Aanbevolen artikelen