Keiharde survival serie scoort kneiterhard op Netflix

De reality surivial serie 'Outlast' scoort geweldig in haar eerste week op Netflix.

Bas de Kramer, 15-03-2023 17:17

De nieuwe realityserie Outlast is een grote hit op Netflix. De serie staat in de lijst met de 10 meest bekeken series van het moment.

Outlast

In Outlast worden er 16 deelnemers de ijskoude wildernis van Alaska ingestuurd, de winnaar van de survivalserie kan maar liefst 10 miljoen Euro in de zak steken.

Samenwerking

De deelnemers zijn veelal introverte figuren die uitstekend in staat zijn om in hun eentje te overleven. Echter, in het programma worden zij gedwongen om samen te werken om te kunnen winnen.

Niet alleen over de finish

In de achtdelige serie begint het met een groep die plezier heeft, maar die al snel uit elkaar valt. De regel van de programmamakers is: "wees niet alleen als je over de finish komt".

Lord of the Flies

Het is interessant te zien welke vaardigheden deze mensen hebben om te overleven maar het is net zo interessant om te zien hoe ze elkaar het leven zuur proberen te maken. In de media is de serie al vergeleken met het boek 'Lord of the Flies' waar na een tam begin iedereen elkaar naar het leven begint te staan op een onbewoond eiland.

Kijken dus deze serie op Netflix.

Lees meer over: outlast, netflix, top10, justin court

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix