search
Tweede seizoen spannende dramaserie scoort gelijk weer enorm op Netflix
Series / Nieuws

Tweede seizoen spannende dramaserie scoort gelijk weer enorm op Netflix

De Spaanse serie \'Entreví­as\' scoort met haar tweede seizoen gelijk weer enorm op Netflix

Het tweede seizoen van de Spaanse serie Entreví­as scoort ontzettend goed in haar eerste week op Netflix. De serie staat gelijk in de top 10 van de best bekeken series op de streamingsdienst.

Plot


De serie speelt zich af in een hele arme buurt in Madrid en laat het reilen en zeilen van de bewoners in de buurt zien. Het einde van het eerste seizoen was zeer spannend en het is erg interessant om te zien hoe het de personages en de buurt verder vergaat in dit nieuwe seizoen,

Seizoen 2


In het tweede seizoen worden de personages uit het eerste seizoen wederom gevolgd. Denk bijvoorbeeld aan Ezequil en Amanda die samen de identiteit van de mysterieuze 'Phantom' proberen te achterhalen. Ook is er veel aandacht voor Tirso.

De originele cast van de serie is dus weer aanwezig in seizoen 2, waaronder José Coronado (Tirso Abantos), Nona Sobo (Irene), Felipe Londoño (Nelson), Laura Ramos (Gladys), Manolo Caro (Sanchí­s), Manuel Tallafé (Pepe) en Itziar Atienza (Amanda).

Nieuwe castleden


Daarnaast voegt Jordi Sánches zich bij de cast als Guillermo Salgado, een prominente vastgoedinvesteerder. Verder zijn er bijrollen voor Carmen Esteban (Alicia Solano) en Raúl Sanz (Diego).

Bekijk op instagram


Kijk de serie op Netflix.

Aanbevolen artikelen