search
Nieuwe ster toegevoegd aan cast 'The Batman' spin-off 'The Penguin
Series / Nieuws

Nieuwe ster toegevoegd aan cast 'The Batman' spin-off 'The Penguin

De serie over Oswald Cobblepot wordt al gefilmd en deze ster doet in ieder geval mee.

Nadat het verhaal rondom DC-comic held Batman nieuw leven werd ingeblazen door de film The Batman werd het volgens Matt Reeves hoog tijd voor een spin-off. Inmiddels wordt The Penguin gemaakt met deze ster in een terugkerende rol.

Het is namelijk de Amerikaanse acteur Theo Rossi die zich bij de cast van The Penguin zal voegen. Hij is onder andere bekend van zijn rollen in Sons of Anarchy, Emily The Criminal, en Lie to Me. Welke rol hij precies zal spelen is nog niet bekend maar hij gaat in ieder geval nauw samenwerken met acteurs Colin Farrell en Cristin Milioti.

Eén van Batman's grootste vijanden


The Penguin gaat over het gelijknamige hoofdpersonage wiens echte naam Oswald Cobblepot is. De serie met acteur Farrel in de hoofdrol behandelt de opkomst van de Penguin in het criminele circuit van Gotham City. Het werd na de release van The Batman al snel besteld door HBO Max.

Naast Rossi maken ook acteurs Clancy Brown en Michael Zegen hun opwachting in de serie. Brown zal de rol spelen van de maffiabaas Salvatore Maroni en Zegen speelt de rol van Alberto Falcone, de zoon van schurk Carmine Falcone. De serie wordt inmiddels opgenomen maar wanneer het precies uitkomt is nog niet bekend.

Binnenkort meer updates over The Penguin. De serie zal worden uitgezonden op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen