Komt er een tweede seizoen van 'Wolf Pack' op Paramount+?

Komt er een tweede seizoen van 'Wolf Pack'?

Seizoen 1 van 'Wolf Pack' liet ons achter met een hoop cliffhangers, maar grote kans dat het tweede seizoen eraan komt.

Nienke Sterken, 17 maart 2023 11:42

Het tweede seizoen van Wolf Pack is nog niet officieel bevestigd, maar hoofdrolspeler Sarah Michelle Gellar geeft een hoopvolle update over de voortgang van de serie.
De bovennatuurlijke mysterie-serie is gemaakt door Jeff Davis, die ook de maker is van Teen Wolf. Het eerste seizoen was voor het eerst te zien op Paramount+ in januari van dit jaar.

Grote kans

Gellar heeft een recent interview gedaan met TVLine over de seizoensfinale van Wolf Pack seizoen 1. Als ze wordt gevraagd of seizoen 2 al in de maak is, vertelt ze dat het nog niet officieel is bevestigd.

Wel vertelde ze dat "iedereen seizoen 2 wil" en dat er al een schrijversruimte open is voor het seizoen. Ze denkt dat de beslissing om de serie te vernieuwen wordt uitgesteld, omdat er misschien een schrijversstaking komt in Hollywood. Lees haar volledige citaat hieronder:

"We hebben een schrijversruimte open en we bereiden ons voor, maar alles is momenteel een beetje onzeker door de staking. Ik denk dat dat het grootste probleem is. Maar de cijfers, de fans - iedereen wil seizoen 2."Vertraging

Het lijkt er dus op dat Paramount+ ervoor gaat kiezen om Wolf Pack te vernieuwen voor een tweede seizoen, maar er is ook een grote kans op vertraging door alle factoren die nu achter de schermen plaatsvinden.

Stream Wolf Pack op Paramount+.
Lees meer over: Wolf Pack, Paramount, Jeff Davis, Sarah Michelle Gellar

Populair nieuws