Zangeres Billie Eilish maakt haar acteerdebuut in deze psychologische thrillerserie

Billie Eilish in psychologische thrillerserie

De zangeres in een toepasselijke serie over fans die werkelijk alles doen voor hun idool.

Valeria Milic, 18 maart 2023 08:39

Vanaf vandaag kun je Swarm bekijken, een psychologische thriller met de nodige duistere humor. Het hoofdpersonage daalt langzaam maar zeker af in de duistere krochten van haar eigen geest. Op een gegeven moment ontmoet ze Eva, gespeeld door Billie Eilish.
Dre (Dominique Fishback) is een 'stan', een ongezond fanatieke en behoorlijk creepy fan. Stans moeten zo ongeveer de nachtmerrie zijn van een artiest, in Swarm wordt duidelijk waarom.

Debuut als sekteleidster

De zeven afleveringen van seizoen 1 staan vanaf vandaag op Prime Video. Dre is fan van popster Ni'jah (Nirine S. Brown), een fictieve zangeres gebaseerd op Beyoncé. Zangeres Billie Eilish maakt haar acteerdebuut in de serie, maar ze speelt geen zangeres.

Blijkens de clip, die je hieronder kunt bekijken, kennen Dre en Eva elkaar. Aubtu bericht dat Eilish' rol die van sekteleidster is. Naast het leiden van een groep bizarre dames biedt Eva ook therapie aan. Wanneer je naar de clip kijkt is het echter behoorlijk lastig om onderscheid te maken tussen de verwarde Dre en haar griezelige 'hulpverleenster'.

Wie zin heeft om mee te stannen, kijk Swarm op Prime Video.

Lees meer over: Swarm, Dominique Fishback, Donald Glover, Janine Naders

Populair nieuws