search
'Shazam'-ster Zachary Levi vertelt dat 'Chuck'- film er nu echt aankomt
Series / Nieuws

'Shazam'-ster Zachary Levi vertelt dat 'Chuck'- film er nu echt aankomt

De hilarische serie is al een tijdje van de buis maar is zeker nog vatbaar voor een film.

Veel mensen zullen hem inmiddels kennen van de bioscoophit Shazam! maar van 2007 tot 2012 speelde Zachary Levi in Chuck de gelijknamige stuntelige 'held'. Volgens hem gaat er nu echt een versie van de serie komen naar het witte doek.

Momenteel is Levi bezig met de promotie voor zijn nieuwe film Shazam!: Fury of the Gods en tijdens een van de interviews die hij deed vertelde hij meer over een aankomend filmproject over de serie Chuck. Er wordt namelijk al jarenlang gesproken over een film omdat niet iedereen, inclusief acteurs, erg blij waren met hoe de serie is geëindigd.

Chuck fans zijn de beste in de wereld


In het interview vertelt Levi: "Chuck fans zijn een van mijn favoriete mensen in de wereld. Ze zijn zo lang onderdeel van mijn carrière geweest en ze blijven maar groeien. We zijn inmiddels al op zoveel streamingdiensten geweest en mensen blijven het vinden. Dit is ook een van de redenen waarom ik probeer die dekselse Chuck-film te maken."

Levi is blijkbaar al bezig met het maken van een film over de serie toen Chuck zelf nog gemaakt werd. Hij zag in de ontwikkelingen van streamingdiensten en crowdfunding dat er duidelijk een bepaalde honger bij het publiek te vinden was. Veel mensen zien graag allerlei projecten rondom hun favoriete film of serie. De fans, Chucksters genoemd, zijn dus ook zo.

Kijk alle afleveringen van Chuck op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen