'Tetris'-film van Apple TV+ krijgt eerste beoordelingen

'Tetris' van Apple TV+ krijgt eerste beoordelingen

Filmnieuws - Apple TV+ released de film 'Tetris' met Taron Egerton op 31 maart. We kunnen allemaal al genieten van een trailer, sommige hebben echter de film zelf al kunnen zien.

Patricia Koning, 18 maart 2023 09:49

De film van Jon S. Baird komt vanaf 31 maart naar Apple TV+. Nog even wachten voor we Taron Egerton, Toby Jones, Sofya Lebedeva en velen anderen kunnen zien. Sommige hadden mazzel en hebben de film al gezien.

Het verhaal van 'Tetris'

Geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van hoe een man zijn leven riskeerde om de KGB te slim af te zijn en Tetris samen met Nintendo’s Gameboy tot een wereldwijde sensatie te maken.

De eerste beoordelingen

Op Rotten Tomatoes hebben de eerste recensenten hun mening mogen uiten. Het zijn nog niet heel veel beoordelingen dus wat de film uiteindelijk gaat doen, moeten we nog even afwachten. Voor nu scoort hij echter een goede 79%.

"Het goed geproduceerde Tetris combineert een spionagethriller met een onwaarschijnlijke directiekamer-drama en is een solide film die wordt verankerd door sterke uitvoeringen."

"De filmische blokken vallen gewoon niet op hun plaats."

"Nee, niet alle stukjes passen in elkaar en het versnelt zeker niet naarmate het spel vordert (iets wat het misschien goed had gedaan om uit het spel zelf na te bootsen). De film heeft spelers die het waard zijn om voor te juigen en een verhaal dat omhoog blijft nivelleren."

"De creatie van Tetris en de wereldwijde verspreiding ervan is een geweldig verhaal maar de complexiteit van de netelige rechtenkwesties en rechtszaken passen niet bij de cartoonschurk en de zware dramatisering."Onder het kleine groepje mensen wat de film al heeft gezien, lopen de meningen erg uiteen. Wel geeft het ons wat meer beeld over de komende film.

31 maart

Nog twee weken wachten en dan is de film te streamen bij Apple TV+.

Lees meer over: Apple TV, Tetris, gamefilm, Taron Egerton, Toby Jones, Rick Yune, Jon S Baird, Sofya Lebedeva, Ben Miles, Noah Pink

Populair nieuws