search
Nieuwe Marvel-serie is een enorme belediging voor originele Avenger
Series / Nieuws

Nieuwe Marvel-serie is een enorme belediging voor originele Avenger

Black Widow is compleet genegeerd in de nieuwe Marvel-serie die gaat over alle vrouwelijke superhelden.

De nieuwste Marvel-serie zet alle vrouwelijke helden even in de spotlight. Hoewel dit heel goed klinkt, is het eigenlijk een hele grote belediging voor originele Avenger Black Widow.

De serie MPower kijkt naar de verhalen van alle vrouwelijke Marvel superhelden en kwam uit op Internationale Vrouwendag. Klinkt hartstikke goed, toch?

In theorie was de serie een heel goed idee, maar in de praktijk ging het fout bij misschien wel de meest cruciale vrouwelijke Avenger, Black Widow (Scarlett Johansson).

Totaal genegeerd


Natasha Romanoff, beter bekend als Black Widow, is één van de originele Avengers. Scarlett Johansson is dus ook al heel lang onderdeel van de franchise. Het zou dan ook logisch zijn dat ze een speciaal plekje zou krijgen in de nieuwe serie, maar dat was niet het geval.

Black Widow is namelijk helemaal niet te zien in MPower. De serie zou dus een viering moeten zijn van alle vrouwelijke superhelden in de MCU, maar de originele en meest cruciale vrouwelijke Avenger wordt totaal genegeerd.

Bekijk hieronder de beste momenten van Black Widow en stream MPower op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen