search
Fantastische reactie van Jim Parsons op sneaky relatie achter de schermen van 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Fantastische reactie van Jim Parsons op sneaky relatie achter de schermen van 'The Big Bang Theory'

Het verhaal achter het telefoontje waarin Kaley Cuoco en Johnny Galecki hun relatie bekend maakten.

In hitserie The Big Bang Theory speelde er niet alleen op het scherm het nodige, maar ook achter de schermen was er het nodige drama.

Boek over de serie


In het vaker aangehaalde boek 'The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series' geschreven door Jessica Radloff wordt er ook aandacht besteed aan de relatie die Kaley Cuoco en Johnny Galecki met elkaar kregen.

Volgens Kaley Cuoco voelde ze zich vanaf het allereerste begin aangetrokken tot Galecki, maar in eerste instantie begreep hij niet dat er met hem werd geflirt. Op een zeker moment kregen de twee een relatie en stond Galecki erop om hun relatie geheim te houden.

Cuoco extravert


De extraverte Cuoco vond dit erg lastig maar ze hebben het erg lang stil gehouden, De showrunner Chuck Lorre betrapte het paar minstens één keer, maar ook hij zweeg erover. Maar uiteindelijk besloot Cuoco de rest van de cast te informeren en wilde zij hen niet langer voorliegen.

Telefonade


De onthulling vond uiteindelijk plaats met een telefoontje van Galecki naar Parsons. Cuoco herinnerde zich: "We bellen Jim op de luidspreker, en Johnny zegt: 'Ik ben verliefd op Kaley', of 'Ik wil echt bij Kaley zijn', en Jim zegt: 'Ah! Weet zij dat ook?!'."

"Ik begon te lachen en riep: 'Ja, ik weet het! Ik ben hier!' Jim dacht dat Johnny hem vertelde dat hij me leuk vond en me dat ging vertellen. Het was de schattigste reactie, zo van: 'Weet ze het?!'

Relatie voorbij


De relatie tussen Cuoco en Galecki werd uiteindelijk beëindigd toen de serie nog liep, maar ze gingen op een goede manier uit elkaar zodat dat de serie nooit dwars heeft gezeten.

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen