search
Keert dit belangrijke Marvel-personage terug in 'Daredevil: Born Again'?
Series / Nieuws

Keert dit belangrijke Marvel-personage terug in 'Daredevil: Born Again'?

De opnames voor 'Daredevil: Born Again' zijn nog maar net begonnen of er is al wilde speculatie.

De aankondiging van de Daredevil-sequel Daredevil: Born Again vorig jaar was aanleiding voor fanatieke speculatie over welke Marvel-personages in de serie hun opwachting gaan maken.

Een van de geruchten die rondzingt is dat Krysten Ritter terugkeer als Jessica Jones, het personage uit de gelijknamige serie. Nu heeft een nieuw gerucht zijn intrede gedaan.

De opnames van de Daredevil-sequel hebben zich namelijk afgelopen week verplaatst naar Harlem. Een van de superhelden die woonachtig is in dit deel van New York is uiteraard Luke Cage.

Luke Cage


Luke Cage verscheen voor het eerst in het eerste seizoen van Jessica Jones, waarna hij zijn eigen solo-serie kreeg, die dezelfde naam droeg als het personage: Luke Cage. Hieronder de trailer voor seizoen 1 van die serie.Terugkerende personages


Omdat de opnames zich verplaatst hebben naar Harlem wordt er momenteel dan ook fanatiek gespeculeerd of de superheld gespeeld door Mike Colter een van de personages uit de Defenders Saga is die terugkeert in de Daredevil-serie.

De terugkeer van Luke Cage zou niet de eerste terugkeer zijn van een personage uit het Netflix-tijdperk.

Punisher en meer


Het is al langer bekend dat acteurs Charlie Cox en Vincent D'Onofrio terugkeren om hun personages te spelen, en recentelijk werd bekend dat ook Jon Bernthal terugkeert als Frank Castle, beter bekend als The Punisher.

Lente 2024


Vooralsnog zullen fans moeten afwachten of het Marvel-personage inderdaad terugkeert. Het eerste seizoen van Daredevil: Born Again, dat maar liefst achttien episodes zal tellen, zal naar alle waarschijnlijk uitkomen in de lente van 2024.

She-Hulk


Daredevil zagen we voor het laatst in de serie She-Hulk die je gewoon kan kijken op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen