Vervolg in de maak voor duizelingwekkende film na groot succes op Netflix

Vervolg duizelingwekkende film na succes Netflix

Filmnieuws - Door het grote onverwachte succes op Netflix voor de film 'Fall', zijn de makers van deze thriller op grootse hoogte nu bezig met een vervolg voor de film.

Patricia Koning, 19 maart 2023 11:45

De thriller uit 2022 kwam al snel na release de Top 10 binnen van Netflix. Niet alleen bij ons, maar internationaal deed de film het zo goed, dat een vervolg eraan gaat komen.

Synopsis 'Fall'

Vriendinnen Becky en Hunter zoeken graag de grenzen van hun angsten op. Wanneer Becky's man na een val komt te overlijden, besluiten ze om een verlaten radiotoren op te klimmen om zijn as te verstrooien. Wanneer alles mis gaat en ze vast komen te zitten, moeten ze al hun klimvaardigheden inzetten en worden ze op alle fronten op de proef gesteld.

Een tweede deel

Scott Mann, regisseur van Fall is al met ideeën in de weer. Het zal een nieuw verhaal moeten worden maar uiteraard op duizelingwekkende hoogte.
James Harris van Tea Shop Productions zei het volgende over een komend vervolg.

"We hebben een paar ideeën waar we mee aan de slag gaan. We willen niet iets maken dat aanvoelt als een copycat of minder dan de eerste."

Mogelijk willen ze Grace Caroline Currey (welke de rol van Becky vertolkte) bij de tweede film betrekken, maar er zijn nog geen beslissingen genomen. Jeffrey Dean Morgan speelde de vader van Currey in de eerste film. Het plan is om later dit jaar met het project aan de slag te gaan.

Netflix

De film ging afgelopen januari online op de dienst. Netflix heeft amper marketingmiddelen aan het releasen van de film besteedt wat het echter nog een grotere prestatie maakt dat de film het zo goed doet. Grote kans dat dit tweede deel uiteindelijk ook naar Netflix gaat komen.

Trailer

De succesvolle film kan je streamen op Netflix.Lees meer over: Netflix, Fall, Grace Coroline Currey, Virginia Gardner, Jeffrey Dean Morgan, Mason Gooding, Jasper Cole, Darrell Dennis

Populair nieuws