search
Hints naar grote verrassingen in 'The Mandalorian' seizoen 3

Hints naar grote verrassingen in 'The Mandalorian' seizoen 3

Er komen nog een paar grote verrassingen aan in dit derde seizoen van 'The Mandalorian'.

Nina Beerendonk
In een recent interview met StarWars.com hebben Jon Favreau en Dave Filoni (het creatieve team achter The Mandalorian) het gehad over het nieuwe seizoen van de serie. Hierin onthulden ze dat er nog een paar grote verrassingen aan zitten te komen…

Tijdens het interview hadden ze het onder andere over hoe moeilijk het was om Grogu een naam te geven. Ook vertelden ze dat er onderweg naar de laatste aflevering nog wat verrassende momenten aankomen.

Natuurlijk waren er al een aantal enorme schokken in de eerste twee seizoenen, waaronder het debuut van Ahsoka Tano (Rosario Dawson) en een verrassende cameo van Luke Skywalker (Mark Hamill).

Deel van het plezier


Over de verrassingen zegt Favreau het volgende:

"We houden van verrassingen. We vinden het leuk om elke aflevering iets te onthullen. Ik vind het leuk als iedereen het tegelijkertijd probeert te zien en er dan over praat en erop reageert, het bespreekt. Proberen te raden wat er daarna gebeurt. Dat is een deel van het plezier van het vertellen van verhalen in een serie".

"We willen ervoor zorgen dat er elke week een nieuw stuk informatie uitkomt en dat dingen worden opgelost manieren die misschien onverwacht zijn, maar die gerechtvaardigd en emotioneel resonerend en op karakter gebaseerd aanvoelen. Kijk, we hopen alleen dat mensen deze nieuwe reeks verhalen leuk vinden. Ik geniet zeker van wat ik hier doe. Hopelijk kunnen we het nog lang doen".

The Mandalorian is te zien op Disney+.

Aanbevolen artikelen