Hollywoodster Kiefer Sutherland (24) hint op terugkeer in topserie

Als hij wat ideeën zou kunnen implementeren zou hij zeker openstaan voor een terugkeer.

Glenn Walsh, 21-03-2023 09:45

Binnenkort is acteur Kiefer Sutherland te zien in de aankomende nieuwe thriller Rabbit Hole van Paramount+. Ooit speelde hij natuurlijk in die andere immens populaire thriller die prijs na prijs wist te winnen. Zou die misschien terug kunnen keren?
Het gaat hier natuurlijk om de megahit 24. Van 2001 tot 2010 speelde Sutherland de rol van federaal agent Jack Bauer. De serie wist in al die jaren twee Golden Globes en maar liefst 20 Primetime Emmy's te winnen. Aan de vooravond van de première van Sutherland's nieuwe serie werd hem gevraagd of er ooit een terugkeer zou kunnen komen van 24.

Het was de beste tijd van mijn leven

Sutherland vertelt zelf: "Ik was begin dertiger dus ik kon het fysiek aan. En ik kon het voor 10 jaar doen en dat is, garandeer ik je, de meest stabiele kans die een acteur ooit zal krijgen. Maar het is en blijft ongelofelijk speciaal voor me en ik zou het graag zien doorgaan." Ook geeft hij aan geregeld nog met showrunner Howard Gordon het over de serie te hebben.

"Howard en ik hebben constant contact met elkaar en het komt onvermijdelijk ter sprake. Het idee dat hij terugkeer met een nieuwe groep mensen die hem uit zijn positie bevrijdt, en het verhaal vanaf daar doorgaat." Sutherland zou het ook wel interessant lijken om eens 24 uur te spenderen aan iemand anders die zich in een wanhopige situatie begeeft.

Alle afleveringen van 24 kijk je op Disney+.


Lees meer over: 24, Jack Bauer, Kiefer Sutherland, Rabbit Hole, Howard Gordon, Paramount, FOX, Disney, Disney Plus

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix