Weer meer '24' op komst!?

Jack Bauer is misschien nog altijd niet klaar en keert wellicht terug.

Jim Pedd, 06-08-2022 08:40

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het publiek is niet als enige op zoek naar een mogelijke 24-revival. Producent Jon Cassar vertelde een hele tijd geleden ook al dat hij een revival interessant zou vinden.
24 is gemaakt door Joel Surnow en Robert Cochran. In de serie volgen we Jack Bauer die als agent werkt voor de Counter Terrorist Unit. Hij komt tegenover allerlei terroristische bedreigingen te staan. De serie was memorabel omdat deze zich over een periode van 24 uur afspeelt, elke aflevering is weer in realtime en vertelt verschillende situaties.

24-revival
Acteur Kiefer Sutherland speelde de rol van Jack. Hij was acht seizoenen lang te zien in 24, en keerde later terug voor een kortere revival.

Intussen wordt blijkbaar weer gekeken naar de mogelijkheid om 24 terug te brengen voor nog meer afleveringen. Dat nadat een plan om het uitgangspunt van de franchise te gebruiken voor verhalen over advocatuur in plaats van terroristische aanslagen die voorkomen moeten worden.

"Ze hebben het er al jaren over en het is moeilijk. Hoe vaak kan je terug keren voor nog een verhaal? Ze hebben het vaak geprobeerd, dat weet ik zeker, want ik heb scenario's gezien voor verschillende versies," aldus Cassar.

"Het zou kunnen gebeuren. Het zou geweldig zijn als het mogelijk is."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Jack Bauer, 24, Kiefer Sutherland

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix