'Narcos'-makers komen met nieuwe misdaadserie 'Hotel Cocaine'

En de hoofdrolspeler kennen we nog van de uiterst populaire serie The Shield.

Zilko Tarici, 21-03-2023 15:43

Michael Chiklis, bekend van zijn rol in The Shield, zal de hoofdrol spelen in een nieuwe true-crime serie genaamd Hotel Cocaine.
De serie, gecreëerd door Chris Brancato, de bedenker van Narcos, draait om het leven van Roman Compte, een Cubaanse banneling die in de late jaren '70 en vroege jaren '80 de Mutiny Hotel in Miami beheerde tijdens de cocaine-hype van de stad. De serie volgt Compte's reis terwijl hij probeert de Amerikaanse droom te bereiken door het hotel te beheren en later CIA-agent te worden.

Opnames beginnen snel

Chiklis zal zich bij de cast voegen als Agent Zulio, een lid van het rechtshandhavingsteam dat probeert de cocainehandel in Miami te stoppen. De hoofdrolspeler van de serie, Compte, zal gespeeld worden door Danny Pino, een in Miami geboren en getogen acteur met Cubaanse roots.

MGM+ heeft acht afleveringen besteld voor de serie, die in mei zal beginnen met filmen in de Dominicaanse Republiek. De pilotaflevering zal geregisseerd worden door Guillermo Navarro, een Oscar-winnende cinematograaf.

Een hekel onderwerp

De Mutiny Hotel was berucht vanwege de associatie met de drugsscene en werd bezocht door beroemdheden, internationale drugshandelaren en politici. De serie zal het persoonlijke leven van Compte onthullen en zijn omgang met de drugshandelaren. De serie wordt begin 2024 verwacht, en Brancato zal dienen als showrunner en uitvoerend producent samen met Michael Panes en Alfredo Barrios Jr.

Lees meer over: Narcos, Michael Chiklis, Hotel Cocaine, The Shield, Accused

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix