search
'The Marvelous Mrs. Maisel' krijgt trailer voor allerlaatste seizoen

'The Marvelous Mrs. Maisel' krijgt trailer voor allerlaatste seizoen

Na de teaser trailer kunnen fans nu ook een volledige trailer zien van het slotseizoen van de serie.

Nienke Sterken

Dit voorjaar komt er een eind aan The Marvelous Mrs. Maisel van Prime Video. De succesvolle komisch-dramatische serie volgt sinds 2017 al vier seizoenen lang de avonturen van Midge Maisel terwijl ze haar droom om een succesvol stand-up comedian te worden najaagt.


Rachel Brosnahan
De hoofdrol zal wederom ingevuld worden door actrice Rachel Brosnahan. Ook in de bijrollen keer de bekende cast terug onder de creatieve leiding van creator Amy Sherman-Palladino, die ook een deel van de scripts schrijft.

Nadat eerder deze maand al een teaser trailer verscheen is er nu ook een volledige trailer verschenen. De trailer belooft weer volop komisch-dramatische situaties waarmee de eerdere seizoenen gevuld waren, en natuurlijk een antwoord op de grote vraag of Midge Maisel haar dromen en ambities zal gaan waarmaken.

Premiere
Het slotseizoen van The Marvelous Mrs. Maisel zal negen episodes tellen, en zal van start gaan met drie episodes tegelijk op 14 april. De resterende zes episodes zullen vervolgens wekelijk verschijnen op Amazon Prime.

Aanbevolen artikelen