Volgende 'Star Wars'-serie krijgt bijzonder opvallende regisseurs

The Daniels reizen na het succes van Everything Everywhere All at Once af naar een galaxy far, far away.

Zilko Tarici, 21-03-2023 15:06

Volgens een recent verslag van One Take News zijn Daniel Kwan en Daniel Scheinert, de Oscar-winnende regisseurs van Everything Everywhere All at Once, betrokken bij een Star Wars-project.
Het verslag suggereert dat het duo ten minste één aflevering heeft geregisseerd van de aankomende Lucasfilm en Disney+ serie getiteld Star Wars: Skeleton Crew. Lucasfilm heeft echter nog niet gereageerd op dit nieuwtje.

Oscarwinnaars aan boord

Het is onduidelijk of de regisseurs een aflevering hebben geregisseerd van het al voltooide eerste seizoen of overwogen worden voor een aflevering van een nog niet aangekondigd tweede seizoen.

Een vervolgrapport van THR suggereert dat het eerste seizoen was en dat het mogelijk meerdere afleveringen omvat.

Mysterieus project

Details over de nieuwe serie worden geheimgehouden. Het lijkt erop dat Star Wars: Skeleton Crew gericht is op een jonger publiek en een groep kinderen volgt die verdwaald zijn in de galaxy. Behalve deze basisopzet is er geen verdere informatie over het plot onthuld en is alleen de betrokkenheid van Jude Law bevestigd.

Het project staat onder leiding van Jon Watts en Christopher Ford, respectievelijk de regisseur en scenarioschrijver van Spider-Man: No Way Home. Het speelt zich af in dezelfde tijdperiode na Return of the Jedi als The Mandalorian en kan samenvallen met die serie.
Lees meer over: Skeleton Crew, The Daniels, Everything Everywhere All at Once, Star Wars, Disney Plus

Populair nieuws