search
Komt 'The Mandalorian' snel aan zijn einde, of gaat de 'Star Wars'-serie nog jaren mee?
Series / Nieuws

Komt 'The Mandalorian' snel aan zijn einde, of gaat de 'Star Wars'-serie nog jaren mee?

Jon Favreau heeft een sterke mening over het einde van 'The Mandalorian'.

The Mandalorian is de serie die hielp met de lancering van Disney+, en meer dan drie jaar later is het nog steeds de meest populaire Star Wars-serie van het moment. Hoe lang zouden de avonturen van Mando en Grogu nog doorgaan?

The Mandalorian is inmiddels bezig aan zijn derde seizoen. Ondanks het feit dat de serie zich afspeelt in de periode tussen de twee filmtrilogieën, lijkt het einde nog niet in zicht te zijn. Dat heeft uitvoerend producent en co-creator Jon Favreau onthuld in een interview.

Hoofdstuk voor hoofdstuk


Favreau is van plan door te gaan met het maken van The Mandalorian (en de spin-off-series) totdat hij er geen plezier meer uithaalt. En dat zal volgens hem waarschijnlijk niet snel gebeuren. In een interview vertelde hij het volgende:

"Ik weet niet waarom ik het niet meer leuk zou vinden om het te doen, vooral zolang het publiek contact maakt met deze personages. Dit voelt als een heel plezierig moment".

"En ik hou van dit format om hoofdstuk voor hoofdstuk te vertellen en het publiek te laten blijven raden, maar ook om aan bepaalde verwachtingen te voldoen"
.

The Mandalorian is te zien op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen