Heftige nieuwe clip uit de grote scifi-serie 'Extrapolations' op Apple TV+

De nieuwste aflevering kent een wel erg drastisch voorstel blijkt uit de teaser.

Valeria Milić, 23-03-2023 07:20

Extrapolations is op 17 maart gestart met drie van de totaal acht afleveringen. De scifi-miniserie, die sprongen maakt in de tijd, speelt zich in aflevering 4 inmiddels in 2059 af.
De titel 2059: Face of God belooft wat dat betreft weinig goeds. Gita Mishra (Indira Varma) heeft in de teaser een online gesprek met de president van de VS.

President de mantel uitgeveegd

Het is niet bepaald een aangenaam onderonsje. Mishra is een biljonair die de president de mantel uitveegt. Ze wijst de regeringsleider erop dat de temperatuur op de planeet opnieuw gestegen is, en dat wereldleiders dus niet daadkrachtig genoeg zijn. Zij is degene met een voorlopig plan om het tij te keren, wel is het de bedoeling dat de VS meewerkt.

Concreet houdt dit in dat de Amerikaanse overheid met haar en haar bedrijf in zee moet gaan. Mishra besluit met de mededeling dat ze met haar vliegtuig onderweg is en dat er geen moeilijkheden zullen zijn mits aan haar eisen wordt voldaan. Het ontbreekt dit personage duidelijk niet aan grootheidswaan.

Wie wil weten of biljonair Mirsha haar doel bereikt, aflevering 4 van Extrapolations kun je vanaf 24 maart streamen op Apple TV+.
Lees meer over: Extrapolations, Diane Lane, Simon Deonarian, Eiza Gonzalez, Meryl Streep, Kit Harington, Sienna Miller, Indira Varma

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix