search
'Star Wars'-fans gaan door het dolle door nieuwste aflevering 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

'Star Wars'-fans gaan door het dolle door nieuwste aflevering 'The Mandalorian'

Het meest aandoenlijke personage liet zich van zijn stoere kant zien en fans houden er van.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de laatste aflevering was te zien hoe Baby Yoda, oftewel Grogu, naast enorm schattig ook super stoer kan zijn. Het ging er behoorlijk heftig aan toe en de reacties blijven maar binnenstromen. Wij hebben een kleine greep uit alle reacties genomen.

In de aflevering The Foundling worstelde Grogu met het aanpassen aan het Mandoriaanse leven samen met zijn verzorger Mando en Bo Katan. De weg naar Mandalore was lang en zwaar en degenen die de Younglings trainen zijn er niet helemaal zeker van dat Grogu klaar is voor het echte werk.Mando en Grogu zijn nog lang niet klaar


Uitvoerend producent Dave Filoni vertelt ook dat er nog meer voor de franchise in zit. Naast The Mandalorian zijn ze momenteel ook bezig met de series Ahsoka en Star Wars: Skeleton Crew. Volgens hem is het een enorm grote tijdsbestek na Return of the Jedi. Hierin zit hij veel ruimte om het universum uit te breiden.

Filoni vertelt: "Als je naar de originele trilogie kijkt zie je dat het een aanzienlijk mindere hoeveelheid tijd is waarin die films zich afspelen. Wij zijn echt langzaam een heel ecosysteem aan het bouwen van personages, politiek en gebeurtenissen in de periode die zich afspeelt na Return of the Jedi."

Kijk elke week een nieuwe aflevering van The Mandalorian op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen