search
 'Shadow and Bone' spin-off was al lang geschreven
Series / Nieuws

'Shadow and Bone' spin-off was al lang geschreven

De makers van Shadow and Bone laten merken dat ze precies weten wat fans willen.

De hitserie Shadow and Bone heeft alle fans helemaal gek gemaakt met de eerste twee seizoenen. En toen er geruchten kwamen dat er een Six of Crows-spin off zou komen, waren fans niet meer te houden.

Een tijdje geleden deelde FilmUpdates op Twitter dat de spin off van de geliefde Crows af zou hangen van hoe goed het tweede seizoen van Shadow and Bone het zou doen.

Bekijk hieronder de tweet.


Het verhaal van de Crows is een beetje aangepast in de serie, aangezien ze al in seizoen 1 geïntroduceerd zijn. Maar fans kunnen hier niet boos om worden, want elke seconde van de Crows is een overwinning, ook al wijkt het verhaal dan een beetje af van het origineel.

Hele serie al gemaakt


Nu heeft Shadow and Bone showrunner Eric Heisserer verteld dat de spin-off al helemaal geschreven was al voordat de serie goedgekeurd was.

Heisserer laat ook merken dat hij weet wat fans willen. De grootste overval die de Crows ooit hebben gedaan zal namelijk in de spin-off te zien zijn.

Lees hieronder wat Heisserer erover zei: "The Crows hebben absoluut hun eigen show nodig voor die overval, en dat weet ik omdat we daarvoor alle acht scripts hebben geschreven. Het is het beste schrijven dat mijn team heeft gedaan."

Bekijk hieronder de beste momenten van Jesper en stream Shadow and Bone op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen