Acteur uit 'Succession' is dolblij dat de serie al snel stopt

Het laatste seizoen van Succession staat voor de deur, maar dat vindt niet iedereen even erg.

Niels Arts, 23-03-2023 10:38

Het vierde en laatste seizoen van Succession gaat zondag van start. Dat vinden veel fans jammer, maar voor niet alle acteurs geldt hetzelfde.
Brian Cox, die Logan Roy speelt in de serie, is zelfs blij dat de serie ten einde komt. Het verhaal heeft zijn natuurlijke einde bereikt, en het is goed dat ze niet verder gaan dan wat het verhaal nodig heeft.

Succession seizoen 4

In een recent interview met Entertainment Tonight legt Cox op de volgende manier uit waarom hij het tijd vindt voor de serie om afgerond te worden:

"Ik denk dat we op het punt zijn gekomen waarop de show zijn natuurlijke einde heeft bereikt. Veel shows blijven langer doorgaan dan ze welkom zijn, en ik denk dat onze show perfect en netjes afgewerkt is zoals hij is. Op een goede manier ben ik blij dat het voorbij is."

"Het is de cast. Ik zal de cast en de crew missen, de cameramannen, we hebben geweldige camera-operators. We moeten zijn, we hebben een paar geweldige DP's. Dus weet je, het is de hele mikmak. Ik zal de mensen met wie ik werk missen. Zij zijn de sleutel."

Seizoen 4 van Succession gaat zondag van start op HBO Max. Bekijk hieronder de trailer.

Lees meer over: Succession, seizoen 4, HBO Max, Brian Cox

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix