search
Het einde is in zicht met de trailer van het laatste 'Succession'-seizoen
Series / Nieuws

Het einde is in zicht met de trailer van het laatste 'Succession'-seizoen

Hier is officiële trailer van het vierde en laatste seizoen van Succession op HBO Max.

Deze maand staat voor HBO Max-abonnees niet alleen in het teken van de laatste twee The Last of Us-afleveringen, maar ook van het vierde en laatste seizoen van Succession.

Dat er na seizoen vier geen Succession meer zal komen op HBO Max, maakte het platform vorige week bekend. Het is treurig nieuws, maar we zien natuurlijk beter een goed einde dan een serie die uitgemolken wordt.

Succession seizoen 4-trailer


De nieuwe trailer toont de laatste strijd van de Roy-kinderen tegen hun vader Logan (Brian Cox), die hen volledig telkens een stapje voor was in de voorgaande seizoenen - tot ongenoegen van zijn kinderen.

Logan Roy staat op het punt om het gigantische mediabedrijf Waystar Royco te verkopen aan GoJo, maar de kinderen zijn hier fel op tegen. Hier is de officiële omschrijving van het vierde seizoen:

"De verkoop van mediaconglomeraat Waystar Royco aan tech-visionair Lukas Matsson komt steeds dichterbij. Het vooruitzicht van deze seismische verkoop veroorzaakt existentiële angst en familiale verdeeldheid onder de Roys terwijl ze anticiperen op hoe hun leven eruit zal zien als de deal rond is. Er ontstaat een machtsstrijd terwijl het gezin een toekomst afweegt waarin hun culturele en politieke gewicht ernstig wordt ingeperkt."

Hoe gaat het aflopen voor de Roy-familie? Verliezen ze al hun macht door een deal waar alleen Logan op lijkt te wachten? We gaan het zien in het laatste seizoen van Succession, vanaf 26 maart op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen