search
Huisvrouw wordt bijlmoordenaar in trailer HBO Max-serie 'Love & Death'

Huisvrouw wordt bijlmoordenaar in trailer HBO Max-serie 'Love & Death'

De langverwachte miniserie is gebeurd op een waargebeurd verhaal in de staat Texas.

Valeria Milić
HBO Max komt met een misdaadserie die op een waargebeurd verhaal is gebaseerd. Het betreft de bizarre moordzaak waarbij Candy Montgomery, een op het oog nette huisvrouw, de echtgenote van haar ex-minnaar met een bijl om het leven bracht.

De Montgomery's kwamen in Texas wonen, waar ze al gauw hun draai vonden. Candy was huisvrouw en getrouwd met Pat, met wie zij twee kinderen kreeg. Het echtpaar was bevriend met Allan en Betty Gore, die ook kinderen hadden.

Meer spanning in het leven


Elizabeth Olsen speelt de hoofdrol als verveelde Candy. Haar keurige leventje met Pat (Patrick Fugit) en zondagse kerkdiensten begint haar tegen te staan. Zij begint hierop een verhouding met huisvriend Allan (Jesse Plemons). Wanneer deze voor een zakenreis de stad uit is, gaat Candy langs bij zijn vrouw. Het bezoekje eindigt op een gruwelijke manier. Candy vermoordt Betty (Lily Rabe) met een bijl.

Je kunt de eerste drie afleveringen van Love & Death bekijken vanaf 27 april op HBO Max. De laatste drie afleveringen worden hierna wekelijks online gezet.

Aanbevolen artikelen