search
'Neighbours'-sterren Seth Rogen en Rose Byrne weer samen in nieuwe serie van Apple TV+
Series / Nieuws

'Neighbours'-sterren Seth Rogen en Rose Byrne weer samen in nieuwe serie van Apple TV+

In de nieuwe serie spelen ze wederom een koppel alleen dit keer iets minder romantisch.

Binnenkort komt Apple TV+ met de nieuwe 10-afleveringen durende komedieserie Platonic. De hoofdrollen worden gespeeld door twee acteurs die al eens eerder een stel vormden in de komediefilms Neighbors en vervolg Neighbors 2: Sorority Rising.

Het zijn namelijk Seth Rogen en Rose Byrne die in de films uit 2014 en 2016 een gehuwd stel speelde die in de clinch lagen met personages gespeeld door onder andere Zac Efron, Dave Franco en Chloë Grace Moretz. In het aankomende Platonic spelen de twee weer een duo alleen dit keer met een iets andere status.

Vervreemde beste vrienden vinden elkaar weer


De serie Platonic gaat over twee beste jeugdvrienden die in de loop der tijd van elkaar vervreemd zijn geraakt maar door gebeurtenissen elkaar weer hebben gevonden. Hun pogingen om hun relatie weer aan te wakkeren blijken enorm veel invloed op hun leven te hebben wat leidt tot veel hilarische en ongemakkelijke momenten.

Rogen en Byrne zullen beide ook als uitvoerend producent voor de serie actief zijn. Het is bedacht, geschreven en zal worden geregisseerd door Francesca Delbano en Nick Stoller. Laatstgenoemde is geen vreemde van Rogen en Byrne, daar hij de regisseur was van de twee Neighbors films.

Vanaf 24 mei is Platonic te streamen op Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen