Bekende YouTuber keert terug uit pensioen om te keepen voor Ryan Reynolds' Wrexham

Voetbalclub Wrexham weet alle schijnwerpers weer eens op haar gericht met transfer bekende keeper.

Bas de Kramer, 24-03-2023 12:22

De Disney+ documentaire Welcome to Wrexham scoort wereldwijd erg goed. De club is gekocht door acteurs Ryan Reynolds en Rob McElhenney en wordt van nabij gevolgd in deze documentairereeks. De club staat inmiddels op het punt om te promoveren naar de EFL League Two.
De club is nu in het nieuws door een opmerkelijke transfer. Keeper Ben Foster heeft namelijk een contract getekend bij Wrexham. De 39- jarige keeper, onder andere bekend vanwege zijn historie als keeper bij Manchester United, keert terug uit zijn voetbalpensioen en trekt zijn handschoenen dus weer aan voor Wrexham.

Promotie naar League Two

Om te promoveren is het voor Wrexham noodzakelijk het seizoen goed af te sluiten door de competitie te winnen. Door de blessure van Wrexhams eerste keeper Rob Lainton, moest de club snel op zoek naar een noodoplossing. Die vonden ze dus bij Ben Foster, die zich na zijn voetbalcarrière volledig richtte op zijn YouTube-carrière. Daar maakt hij als Ben Foster – The Cycling GK wekelijks video's over de verschillende voetbalcompetities.

Om Wrexham, waar hij in 2004 al eens even onder de lat stond, aan de promotie te helpen, tekent hij daar nu dus nog een kort contract. Dit lijkt een win-win voor beide partijen. Wrexham een sterke keeper en Foster die zijn YouTube-carrièr een extra boost kan geven.

Bekijk de serie hier op Disney+.
Lees meer over: ryan reynolds, ben foster, disney, rob McElhenney

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix