search
In het slotseizoen van 'Riverdale' komt nieuw personage tot leven
Series / Nieuws

In het slotseizoen van 'Riverdale' komt nieuw personage tot leven

Broer Julian is nu een tiener op de middelbare school met Archie en de rest.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dat Riverdale de meest bizarre plotwendingen kent is allang geen geheim meer. De hoofdrolspelers bevinden zich in het laatste seizoen dan ook op de middelbare school in het jaar 1955. Eén van hen is Cheryl's broer Julian.

In eerste instantie werd gedacht dat Cheryl de helft van een tweeling was. Dit bleek echter een drieling te zijn. Julian's geest zat echter in een pop gevangen.

Teruggestuurd naar het verleden
Om haar stadje te redden, zag Cheryl zich in seizoen 6 genoodzaakt om iedereen terug te sturen naar het verleden. Op Jughead (Cole Sprouse) na herinnert niemand zich het verleden.

Broer Julian is geen pop meer
Nicholas Barasch (Bull) zal de rol van Julian in mensengedaante vertolken. Hij is een niet zo leuke tiener, die een pestkop is op school. Kevin Walcott (X-Men: Apocalypse) versterkt de cast in de rol van Clay Walker. Zijn personage zal een bijzondere vriendschap hebben met Kevin Keller (Casey Scott), wat wellicht ook meer zal worden.

Kortom, ook voor het laatste seizoen van Riverdale is er genoeg ruimte om de kijker te verrassen met de nodige aparte wendingen.

Je kunt seizoen 1 tot en met 6 van Riverdale streamen op Netflix.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen