Eindelijk heeft Netflix de eerste beelden uit 'To All the Boys' spin-off vrijgegeven

Er is een einde gekomen aan de geliefde 'To All the Boys' films, maar Netflix komt nu met de spin-off serie 'XO, Kitty'

Nienke Sterken, 25-03-2023 08:00

Netflix heeft de eerste beelden van de aankomende serie XO, Kitty vrijgegeven en de langverwachte releasedatum aangekondigd.
De nieuwe serie is een spin-off van de populaire To All the Boys films. De serie zal uit 10 afleveringen bestaan en wordt voor het eerst uitgebracht op donderdag 18 mei. In de korte video kunnen we zien hoe Kitty Song Covey naar Korea gaat om de liefde te vinden. Bekijk de video hieronder.


Plot

In de spin-off zal Anna Cathcart terugkeren voor haar rol als Kitty, die beter bekendstaat als het jongere zusje van Lara Jean. We hebben allemaal kunnen zien hoe ze haar zus heeft geholpen in de liefde, maar nu is ze klaar voor haar eigen avontuur.

Zo verhuist ze de halve wereld over naar Korea om zich te kunnen herenigen met haar langeafstandsvriendje. Ze komt er echter al snel achter dat relaties veel ingewikkelder zijn als je eigen hart op het spel staat.

Schrijver is enthousiast

De schrijver van de serie, Jenny Han, heeft het volgende gezegd over de spin-off: "We zijn allemaal zo diep verliefd geworden op Lara Jean en haar verhaal. Het voelde dus als een enorme mogelijkheid om Kitty de kans te geven om haar eigen pad te gaan bewandelen als personage en haar niet in de schaduw te stellen van haar zussen."Stream de serie vanaf 18 mei op Netflix.

Lees meer over: XO Kitty, To All the Boys, Netflix, Lara Jean, Kitty Song Covey

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix