search
Een greep uit wat komen gaat in april op Netflix
Films / Video/clip/featurette

Een greep uit wat komen gaat in april op Netflix

Netflix brengt ons in april weer een hoop gave films. Hieronder een aantal waarvan we zeker weten dat men er naar uit zit te kijken.

Deze vier films moet je zeker aan je watchlist bij Netflix toevoegen.

Chupa


Vanaf vrijdag 7 april kun je bij Netflix de nieuwe fantasyfilm Chupa streamen. Er wordt door velen reikhalzend uitgekeken naar deze prachtige film.

De dertienjarige Alex gaat op familiebezoek in Mexico. In eerste instantie kijkt hij hier niet heel erg naar uit totdat hem iets overkomt wat niemand had kunnen voorspellen. Hij komt hier een jonge chupacabra tegen, een mythisch wezen waar hij mee bevriend raakt. Hij komt erachter dat zijn nieuwe vriend Chupa een geheime geschiedenis heeft met zijn familie. Daarnaast zit er ook een gevaarlijke wetenschapper achter het wezen aan om te proberen zijn krachten te beheersen.



Hunger


Vanaf zaterdag 8 april stream je deze Thaise thriller bij de dienst.

Aoy wordt gescout door iemand van het restaurant Hunger. Zij werkt op dat moment bij het Noodles restaurant van haar ouders. Wanneer zij besluit om toch richting restaurant Hunger te gaan, ontmoet zij een chefkok die een niet al te fijne werkwijze heeft. Hoe zal zij zich staande houden?



Seven Kings Must Die


Na vijf succesvolle seizoenen van The Last Kingdom komt de afsluiting van het geheel in de vorm van de film Seven Kings Must Die. Vanaf vrijdag 14 april kan je de film streamen bij de dienst.

Na de dood van koning Edward ontstaat er een strijd om de kroon, waarbij rivaliserende erfgenamen en indringers om de macht strijden. Wanneer een alliantie Uhtreds hulp vraagt bij hun plannen, staat Uhtred voor een keuze tussen degenen om wie hij het meest geeft en de droom om een verenigd Engeland te vormen.



Chokehold


Deze Turkse film, ook wel bekend als Boga Boga, stream je vanaf vrijdag 21 april bij de dienst.

Een koppel uit Istanbul begint na een schandaal een nieuw leven aan de Egeïsche kust. Maar ze ontdekken al snel dat de bevolking daar hen liever kwijt dan rijk is. Het worden bange en zenuwslopende dagen voor hen. Dit is niet goed voor henzelf en al helemaal niet voor hun relatie.





Aanbevolen artikelen