search
Grote Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender' zet volgende belangrijke stap
Series / Nieuws

Grote Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender' zet volgende belangrijke stap

De componist van de nieuwe Netflix live-action van 'Avatar The Last Airbender' is bekend gemaakt.

Netflix werkt al enige tijd aan hun Avatar: The Last Airbender live-action serie. Hoewel er tot nu toe nog weinig informatie bekend is gemaakt over de serie, is er nu een erg grote stap gezet achter de schermen.

Hoewel fans nog geen releasedatum of beeldmateriaal van de aankomende serie hebben kunnen zien, blijft Netflix achter de schermen stappen zetten. Nu is aangekondigd dat Takeshi Furukawa aan boord komt van het project om de muziek van het universum tot leven te brengen.

Originele soundtrack wordt geëerd


De oorspronkelijke componist van de originele Avatar: The Last Airbender was Jeremy Zuckerman. Hij maakte zelfs niet alleen de score voor de originele serie, maar ook voor de vervolgreeks The Legend of Korra. Zuckerman had in het verleden ook aan andere grote projecten gewerkt, waaronder Scream: The TV Series en Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness.

De nieuwe componist Furukawa is ook geen nieuweling in de wereld van componeren. Hij heeft namelijk gewerkt aan Star Wars: The Clone Wars, Star Trek: Enterprise en de videogame The Last Guardian, om er maar een paar te noemen.

Furukawa deelde het nieuws via Twitter en onthulde hierbij ook alvast dat hij van plan is de originele animatieserie te eren door rentmeesterschap te verwerven over de originele soundtrack en deze op te nemen in de nieuwe serie.

Avatar: The Last Airbender zal waarschijnlijk ergens aankomende zomer verschijnen op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen