Deze easter egg hadden fans van 'The Mandalorian' nog niet opgemerkt

Dit schip in afgelopen aflevering van 'The Mandalorian' komt je misschien wel heel bekend voor...

Nina Beerendonk, 25-03-2023 16:55

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De eerste vier afleveringen van The Mandalorian zijn inmiddels uitgekomen op Disney+. Voor de echte Star Wars-fans kan het seizoen al niet meer stuk, want in deze afleveringen zitten meer verwijzingen naar de andere films en series dan ooit tevoren.
De laatste aflevering van The Mandalorian gaf ons onze eerste blik op Kelleran Beq (Ahmed Best), die Grogu redt van de Sith tijdens de gebeurtenissen van Order 66. Best is al geruime tijd betrokken bij Star Wars, en voor degenen die het nog niet wisten: hij is de man achter Jar Jar Binks.

Jar Jar easter egg

De performance van Best in de serie als Kelleran Beq is misschien een belangrijke knipoog naar Jar Jar Binks, maar het blijkt dat er misschien nog een easter egg was dat naar het geliefde Star Wars-personage verwees.

Wanneer Kelleran Beq Grogu van een vroegtijdige dood redt, leidt hij hem naar het schip van een vriend, en dat schip kan fans van Star Wars: The Clone Wars bekend voorkomen. Zoals Forbes opmerkt, wordt het schip waarin we Grogu en Kelleran Beq zien ontsnappen, beschermd door Naboo-bewakers. Het schip in kwestie is (uiteraard niet geheel toevallig) het schip van Jar Jar.

The Mandalorian is te zien op Disney+.


Lees meer over: Star Wars, The Mandalorian, Grogu, Pedro Pascal, Disney, Disney Plus, Jar Jar Binks, Ahmed Best

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix