search
Gaat Marvel Studios de fout in met 'Daredevil: Born Again'?
Series / Nieuws

Gaat Marvel Studios de fout in met 'Daredevil: Born Again'?

Fans bezorgd over rol van Punisher in aankomende 'Daredevil: Born Again' serie

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De man zonder vrees gaat het druk krijgen. Met zowel Vincent d'Onofrio als Jon Bernthal terug in Daredevil: Born Again zal de held zijn handen vol hebben.

Op dit moment weten we helaas nog te weinig over het verhaal van de serie om er al iets van te vinden, maar toch doemt al snel de vraag op: is Frank Castle / The Punisher wel de goede schurk om terug te brengen?



Netflix serie


We leerden Jon Bernthal's Punisher kennen in het tweede seizoen van Daredevil op Netflix. Daar maakte Frank Castle zijn eigen vorderingen.

The Punisher begon als vijand van Daredevil en eindigde bijna als Defender. Punisher kreeg twee seizoenen, waarin Frank Castle uitgroeide tot anti-held.



Bezorgdheid


Omdat we weinig weten kunnen we nog niet zeggen of Daredevil: Born Again een soft reboot, een voorzichtige herstart, gaat zijn. Of dat de serie op zichzelf zal gaan staan.

Dit laatste zou de ontwikkeling van het personage Frank Castle / Punisher aardig in de weg zitten. Iets waar de fans bezorgd over zijn.



Bullseye


Gelukkig is er nog iemand die wél een goede schurk zou kunnen zijn: Bullseye.

Het personage, ook wel bekend onder zijn echte naam Benjamin Pointdexter (gespeeld door Wilson Bethel), werd geïntroduceerd in het derde seizoen van Daredevil op Netflix.

Bullseye was sluipschutter, huurmoordenaar en de belangrijkste man van Vincent d'Onofrio's Kingpin. Bullseye was overigens ook te zien in de film met Ben Affleck, waar hij gespeeld werd door Colin Farrell.



Michael Gandolfini


Een van de nieuwste aanwinsten van Daredevil: Born Again is Michael Gandolfini. Over zijn rol is nog weinig bekend.

"Iedereen is zo aardig en getalenteerd en ik kan nog steeds niet geloven dat ik daar ben! Dat is eigenlijk alles wat ik kan zeggen," aldus de acteur.

Een precieze datum voor Marvel's Daredevil: Born Again is nog niet bekend gemaakt. Het lijkt erop dat de serie pas in 2024 op Disney+ zal verschijnen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen