Netflix doet officiële aankondiging over seizoen 5 'You'

Na een knaller van een vierde seizoen doet de streamer een aankondiging over de serie.

Valeria Milić, 26-03-2023 19:20

De avonturen van Joe Goldberg zijn door velen gretig bekeken sinds You in 2018 debuteerde op Netflix. Penn Badgley speelde het klaar om een gewetenloze seriemoordenaar neer te zetten die desondanks als sympathiek werd gezien. Seizoen 5 zal ons echter het einde van Joe's verhaal laten zien.
In een persverklaring liet Netflix weten dat seizoen 5 het laatste wordt. Ook doet showrunner Sera Gamble een stap terug maar blijft wel betrokken als producent van de serie. Michael Foley en Justin W. Lo worden co-showrunners voor het slotseizoen.

Boek en scherm

You is losjes gebaseerd op de boekenserie van Caroline Kepnes, waarvan in april het vierde boek wordt gepubliceerd. Hoewel de serie dus dezelfde personages gebruikt zijn de verschillen tussen boek en scherm relevant. In de boeken bevindt Love zich nog in Los Angeles, om een voorbeeld te noemen.

Daarnaast moet het vierde boek nog uitkomen, dus het is redelijk om aan te nemen dat het niet is meegenomen in het laatste seizoen. Het is voor nu dus even gissen voor de fans hoe Joe's verhaal uiteindelijk afloopt.

Kijk You op Netflix.

Lees meer over: You, Penn Badgley, Ed Speleers, Lukas Gage, Tilly Keeper, Victoria Pedretti, Elizabeth Lail

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix