Deze films van Martin Scorsese op Netflix zijn meer dan de moeite waard

Filmnieuws - De zaak stroopt voort totdat er opeens feiten aan het licht komen die een doorbraak zouden kunnen betekenen.

Thuur Hutjens, 28-03-2023 17:22

Het is geen geheim dat acteurs als Leonardo DiCaprio graag met hem werken. Hij neemt je zo maar mee in zijn gecreëerde werkelijkheid. We zetten de beste Netflix-films van regisseur Martin Scorsese voor je klaar.

Wolf of Wall Street

Het personage Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) weet hoe hij waardeloze aandelen kan verkopen aan mensen met weinig en ook aan mensen met veel geld. Hij richt zijn eigen beursbedrijf op en wordt hier stinkend rijk van. Met zijn losbandige gedrag trekt hij wel de aandacht van de autoriteiten. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.


Irishman

Eindelijk weer een film met Joe Pesci, Al Pacino en Robert de Niro. Het personage Frank Sheeran (De Niro) doet het grondwerk voor de Amerikaanse maffia. Hij komt als bodyguard al snel in aanraking met vakbondsleider Jimmy Hoffa (Pacino). De Amerikaanse president John F. Kennedy is net vermoord en de gemoederen blijven hoog oplopen.


Shutter Island

Politieagent Chuck Aule (DiCaprio), werkzaam voor het Amerikaanse ministerie van Justitie, en zijn partner gaan op zoek naar een moordenares. Ze is ontsnapt uit een tbs-kliniek op een afgelegen eiland. De zaak stroopt voort totdat er opeens feiten aan het licht komen die een doorbraak zouden kunnen betekenen.


Netflix

De bovenstaande drie topfilms van regisseur Martin Scorsese zijn te zien via Netflix.

Lees meer over: wolf of wall street, irishman, shutter island, netflix, top3, martin scorsese, leonardo dicaprio, al pacino, robert de niro

Populair nieuws