'Jar Jar Binks'-acteur heeft speciale boodschap voor fans 'Star Wars' en 'The Mandalorian'

De acteur Ahmed Best heeft een speciale boodschap voor Star Wars- en The Mandalorian-fans.

Niels Arts, 28-03-2023 18:04

In de meeste recente aflevering van The Mandalorian dook plotseling Ahmed Best op, de acteur van het controversiële prequel-personage Jar Jar Binks. Maar hij speelde een Jedi ditmaal!
Best speelde Jedi Master Kelleran Beq, het personage verantwoordelijk voor het redden van Grogu uit de Jedi Temple tijdens Order 66. In een korte video heeft hij zijn dankbaarheid gedeeld na de positieve reactie op zijn verschijning.

Ahmed Best in The Mandalorian

Best geeft aan zelf ook een échte Star Wars-fan te zijn, en dat hij net als ons altijd enorm uitkijkt naar nieuwe Star Wars-content en dat hij ook constant op zoek is naar het laatste Star Wars-nieuws.

Best verscheen voor het eerst de Star Wars-serie als het veel besproken personage Jar Jar Binks uit de prequels. In de jaren na de release van deze films ontving de acteur veel kritiek, waardoor hij zichzelf een beetje afgesloten hield van de franchise.

Uiteindelijk keerde hij terug voor de Star Wars-webserie Star Wars: Jedi Temple Challenge, waarin hij voor het eerst als Kelleran Beq verscheen. Nu maakte de acteur met dit personage een debuut in The Mandalorian, met erg positieve reacties als gevolg.

Best is enorm dankbaar hiervoor en deelt zijn gevoelens in de onderstaande video.


Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Jar Jar Binks, Ahmed Best, Disney Plus

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix