Netflix-hitserie 'Firefly Lane' krijgt zijn eerste trailer

De laatste afleveringen van deze hartverwarmende serie komen eerder dan gedacht.

Valeria Milić, 29-03-2023 06:00

De laatste afleveringen van Firefly Lane zijn vanaf volgende maand op Netflix te bekijken. De serie is gebaseerd op het boek van Kristin Hannah, en is in het Nederlands vertaald als Wie naar de sterren grijpt.
De serie vertelt het verhaal over de vriendschap tussen Kate (Sarah Chalke) en Tully (Katherine Heigl). Deze beslaat een periode van meer dan dertig jaar.

Goed ontvangen serie

Tully is presentatrice van een talkshow terwijl Kate na een scheiding weer wil gaan werken. De twee hebben ruzie gekregen over een ongeluk waar Kate's dochter bij betrokken was. Wanneer bij Kate borstkanker wordt geconstateerd is het duidelijk dat de vriendinnen elkaar meer dan ooit nodig hebben.

De ontvangst van de serie is vanaf het begin goed geweest. Netflix maakte bekend dat 49 miljoen kijkers het eerste seizoen binnen een maand afkeken. Ook de eerste helft van seizoen 2 deed het in Nederland prima. Fans zullen ongetwijfeld willen weten of, en zo ja hoe de vriendschap tussen deze twee vrouwen zich uiteindelijk staande zal weten te houden.

De laatste afleveringen van seizoen 2 van Firefly Lane start op 27 april op Netflix.Lees meer over: Firefly Lane, Katherine Heigl, Sarah Chalke, Ben Lawson

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix