Netflix komt binnenkort met deze kneiterspannende Spaanse misdaadserie

'El Silencio' komt binnenkort op Netflix. Als we de trailer moeten geloven, wordt dit een enorm spannende serie.

Nienke Sterken, 29-03-2023 23:35

Binnenkort komt er weer een hele spannende Spaanse misdaadserie op Netflix. De nieuwe serie heet El Silencio en is vanaf mei 2023 te streamen.
Het eerste seizoen heeft in totaal acht afleveringen. In het verhaal volgen we Sergio, die niet meer heeft gesproken sinds de dag dat hij zijn ouders heeft vermoord. Zes jaar later kan een tienermeisje echter de sleutel zijn tot de gebeurtenissen uit het verleden. Lees de volledige synopsis van Netflix hieronder:

Plot

Sergio Ciscar wordt vrijgelaten uit de gevangenis, zes jaar nadat hij zijn ouders heeft vermoord toen hij nog minderjarig was. Gedurende die tijd heeft Sergio geen woord gezegd of meegewerkt met justitie. Zijn motieven voor de misdaad zijn dus een raadsel, evenals de bedoelingen die hij inmiddels heeft.

Ana Dussuel, een jonge psychiater, en haar team hebben de taak gekregen om vast te stellen wat zijn potentiële gevaar is voor de samenleving. Dit doen ze door hem dag en nacht in het geheim in de gaten te houden, net alsof hij een dier is.

Castleden

We zijn gewend om regelmatig dezelfde gezichten tegen te komen in Spaanse series, en bij El Silencio is dit geen uitzondering. Arón Piper gaat namelijk de rol spelen van Sergio Ciscar, maar hij staat nu beter bekend als Ander Muñoz van Elite.

Daarnaast kunnen we Manu Rios verwachten, die ook te zien was in Elite als Patrick Blanco. Welke rol hij precies gaat spelen in de nieuwe serie is nog niet bekend. Wel is al bevestigd dat Almudena Amor het personage van Ana Dussuel gaat spelen.

Stream El Silencio vanaf mei op Netflix en bekijk de trailer hieronder.


Lees meer over: El Silencio, Mute, Netflix, Aron Piper, Manu Rios, Spaans

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix