search
Op deze datum zie je Marvel's 'Secret Invasion' op Disney+
Series / Nieuws

Op deze datum zie je Marvel's 'Secret Invasion' op Disney+

Nick Fury/Samuel L. Jackson zal dan eindelijk zijn eigen serie gaan krijgen.

Na lang wachten is het moment eindelijk daar: de langverwachte serie Secret Invasion heeft eindelijk een releasedatum gekregen! Zes maanden sinds de eerste teaser is nu bekendgemaakt dat de serie op 21 juni in première zal gaan op Disney+.

Er is helaas nog geen officiële aankondiging geweest, maar op de pagina van de serie op Disney+ is nu wel de datum al verschenen.

Secret Invasion is de eerste serie van Fase 5 van de Marvel Cinematic Universe die zal worden uitgebracht. Hierna zullen nog vele andere series volgen, waaronder Ironheart, Echo, Agatha: Coven of Chaos en Daredevil: Born Again.



Waar gaat de nieuwe Marvel-serie over?


In Secret Invasion spelen Samuel L. Jackson en Ben Mendelsohn de hoofdrollen als respectievelijk Nick Fury en Talos. In het verhaal infiltreren de mysterieuze Skrulls de aarde, wat verhinderd moet worden door de agenten van S.H.I.E.L.D.

In de serie zal Cobie Smulders wederom terugkeren als voormalig S.H.I.E.L.D.-agent Maria Hill. Ook zullen Olivia Coleman, Emilia Clarke, Kingsley Ben-Adir, Martin Freeman en Don Cheadle verschijnen op beeld.

Check hieronder de trailer (nogmaals).





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen