Vervolg op 'Army of the Dead': krijgen we deel 2 nog wel?

Filmnieuws - Na de release van 'Army of the Dead' op Netflix in april 2021 was regisseur Zack Snyder bezig met een hoop projecten. Maar hoe staat het nu met zijn 'Army'-franchise?

Patricia Koning, 29-03-2023 08:35

Snyder sprak laatst met The Nerd Queens over hoe het nu met de franchise staat en had hier veel over te vertellen.

Army of the Dead

Deze film met onder andere Dave Bautista, Ella Purnell en Omari Hardwick uit 2021 haalt niet de grootste scores met een 5.7 op IMDB en publieksscore van 75% op Rotten Tomatoes. De mensen die de film wel gaaf vonden, zijn dan ook laaiend enthousiast.

Na een zombie-uitbraak in Las Vegas waagt een groep huurlingen de ultieme gok en waagt ze zich in de quarantaine zone om de grootste overval ooit te plegen.

Na de eerste film

Kort op de eerste film volgde al snel een prequel Army of Thieves. Snyder schreef hier wel aan mee alleen Matthias Schweighöfer regisseerde de film.

Nu moet dan het vervolg komen op Army of the Dead en de titel van deze film luidt Planet of the Dead.

Snyder

Voor deze nieuwe film komt Snyder terug als regisseur. Hij zegt zelf het volgende over het komende vervolg en hoe het allemaal zal gaan lopen.

"Wat het 'Army'-universum betreft, het leeft nog steeds in mijn gedachten. Ik weet precies wat ik zou doen. Het hangt er echt vanaf hoe we proberen erachter te komen hoe we verder gaan met 'Rebel Moon' en het 'Rebel Moon'-universum. Het is geen kleine verbintenis, want een scifi-ding op deze schaal vereist veel aandacht om het allemaal logisch te maken."

Rebel Moon

De eerste van de Rebel Moon-films komt in december uit op Netflix, het is niet duidelijk wanneer de tweede komt, maar naar verluidt zijn de films back-to-back opgenomen.

Het vervolg op Army of the Dead is dus afhankelijk van hoe het allemaal gaat lopen met, zoals Snyder dat zelf noemt, het Rebel Moon-universum. Ditzelfde geldt dan voor Army of the Dead: Lost Vegas, een serie volgend op de film.

Army of the Dead kan je streamen bij Netflix.Lees meer over: Netflix, Zack Snyder, Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Army of the Dead, Army of Thieves, Planet of the Dead, Rebel Moon

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix