Keert dit mysterieuze personage snel terug in 'The Witcher'?

Volgens de showrunner bestaat de mogelijkheid op terugkeer van dit personage in de fantasyserie.

Valeria Milić, 29-03-2023 12:28

In een interview met Screen Rant deed actrice Minnie Driver onglangs een opmerkelijke uitspraak. Zij stipte namelijk de mogelijkheid aan dat haar personage Seanchaí terug zou kunnen komen in de 'Witcher'-franchise.
In The Witcher: Blood Origin speelde Driver een Elf die Jaskier (Joey Batey) een belangrijk verhaal in bewaring geeft. Ook showrunner Lauren S. Hissrich is positief over het terugbrengen van de Elf.

Doorgeven verhalen

Driver is erg enthousiast: "Het lijkt me geweldig. Ik kan me voostellen dat de schrijvers denken 'oh, we hebben Seanchaí nodig om wat zaken rond te breien' en haar terugbrengen. Het is altijd fantastisch om onderdeel uit te maken van een universum als dat van 'The Witcher', dat ook nog eens een grote groep fans heeft".

Ook Hissrich ziet een terugkeer van de Elf helemaal zitten. In gesprek met Kultura zei zij hierover het volgende: "Ik ben helemaal voor! Toen we haar voor het eerst ontmoetten, zagen we al dat ze door tijd en ruimte kan reizen. Ook zorgt ze ervoor dat de verhalen worden doorgegeven. We schrijven momenteel de afleveringen voor het vierde seizoen, en we hebben het er regelmatig over hoe wel haar kunnen reïntroduceren".

In de toekomst zouden de kijkers Seanchaí met andere woorden beter leren kennen mocht zij inderdaad een grotere rol gaan spelen in de wereld van 'The Witcher'.

Je kunt The Witcher zien op Netflix.

Lees meer over: The Witcher, Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan, Minnie Driver

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix