Premièredatum seizoen 2 'Star Trek: Strange New Worlds' officieel bekendgemaakt

De start van de populaire serie is bekendgemaakt, tevens is er meer goed nieuws.

Valeria Milić, 30-03-2023 17:22

De prequelserie over de missie van captain Pike (Anson Mount) op de USS Enterprise in de jaren voorafgaand aan de originele Star Trek is unaniem als een topserie beoordeeld. De prachtige score van 91% op Rotten Tomatoes bevestigt dit.
Paramount+, die Strange New Worlds uitzendt in de VS, heeft op Twitter de startdatum van seizoen 2 aangekondigd. Dit is echter niet het enige goede nieuws.

Druk aan boord

Vanaf 15 juni aanstaande kunnen de kijkers seizoen 2 bekijken. Tevens is Strange New Worlds verlengd met een derde seizoen. Dit is zonder twijfel tot grote vreugde van de fans naast hetgeen ze al weten over seizoen 2. Dan zal namelijk James T. Kirk (Paul Wesley) voor het eerst aan boord van de Enterprise te zien zijn. Ook komt er een komische crossover met de animatieserie Star Trek: Lower Decks. Deze zal uiteraard zowel in animatievorm als in de vorm van live-action te zien zijn.

Tot slot wordt onthuld wat er na de arrestatie van Lt. commander Una Chin-Riley (Rebecca Romijn) is gebeurd, nadat zij een Illyrian bleek te zijn. Al met al wordt het weer druk aan boord van de Enterprise, en zo zien de fans dit het liefst.

Je kunt seizoen 2 van Star Trek: Strange New Worlds streamen vanaf 15 juni op SkyShowtime.

Lees meer over: Star Trek Strange New Worlds, Ethan Peck, Anson Mount, Melissa Navia, Celia Rose Gooding, Paul Wesley

Populair nieuws