search
Een van Disney+'s grootste series 'Only Murders' krijgt flinke upgrade
Series / Nieuws

Een van Disney+'s grootste series 'Only Murders' krijgt flinke upgrade

We zien in het nieuwe seizoen van 'Only Murders in the Building' een hoop nieuwe gezichten.

Het derde seizoen van de Disney+-serie Only Murders in the Building is momenteel in productie. Hierin zullen niet alleen de bekende acteurs terugkeren, maar zien we ook een aantal nieuwe gezichten.

In seizoen 3 zien we Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short terugkeren, evenals enkele bijzondere nieuwe gezichten. Niet alleen Meryl Streep zal in de serie te zien zijn, maar aan het einde van seizoen 2 werd ook onthuld dat Marvel-ster Paul Rudd het recentste moordslachtoffer is.

Nieuwe gezichten


Vorige week werd aangekondigd dat Jeremy Shamos (The Gilded Age, Better Call Saul), Linda Emond (Lodge 49, Death and Other Details) en Wesley Taylor (Spongebob Squarepants: The Musical, Difficult People) aan de serie waren toegevoegd. Nu meldt Deadline nog drie toevoegingen aan het derde seizoen.

In het derde seizoen van Only Murders in the Building zullen ook Don Darryl Rivera (Let the Right One In), Allison Guinn (The Marvelous Mrs. Maisel) en Gerald Caesarto (Dear Evan Hansen) een rol spelen. Momenteel zijn de personages van de nieuwe acteurs nog onbekend.

Only Murders in the Building is te zien op Disney+. De release-datum van seizoen 3 is nog onbekend.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen