search
Bo-Katan-actrice beantwoordt belangrijke vraag over 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Bo-Katan-actrice beantwoordt belangrijke vraag over 'The Mandalorian'

Heeft Bo-Katan de Darksaber nog wel nodig om over de Mandalorians te heersen? Katee Sackhoff beantwoordt de vraag.

Bo-Katan Kryze-actrice Katee Sackhoff heeft een erg belangrijke rol gekregen in de nieuwste aflevering van The Mandalorian. In een interview beantwoorde ze een cruciale vraag over de toekomst van de serie.

In 'Chapter 21: The Pirate' van The Mandalorian krijgt Bo-Katan toestemming van de Armorer om haar helm af te zetten in het bijzijn van anderen.

Bo-Katan in The Mandalorian


Dat is voor de andere Mandalorians die de 'Way' bewandelen verboden. Bo-Katan krijgt echter de taak om haar helm af te zetten zodat ze de Way op beide manieren kan lopen, om andere Mandalorians aan hun kant te krijgen.

Het lijkt erop dat Bo-Katan uitgekozen is om de Mandalorians naar hun oude glorie te doen herstellen. Maar één aspect wordt hierin vergeten: de Darksaber! Heeft Bo-Katan het legendarische wapen nog wel nodig om haar lot in vervulling te brengen? Comic Book vroeg het aan Katee Sackhoff:

"Oh, weet je, wat ik wel weet is dat waar we haar in het begin van het seizoen zagen, dat ze verslagen en gebroken was. Ik denk dat zij dat was, weet je, dat was haar dieptepunt, als je wilt, om zichzelf weer op te bouwen in een nieuw imago."

"Ze heeft alles geprobeerd wat ze kon waarvan ze dacht dat het de juiste manier was om te regeren en het heeft niet gewerkt... of leiden. 'Regeren' is het verkeerde woord... Het past niet bij haar. Weet je wat ik bedoel? Alsof ze een krijger is. Ze wil leiden... dat is wat ze wil. En ik denk dat hoe misleid ze ook is geweest met veel van haar middelen, ik denk dat wat ze altijd al wilde, in het beste belang was van de Mandalorians."

En verder:

"Maar ik denk dat ze op dit moment in haar leven bereid is om te volgen, mogelijk voor het eerst in haar leven... En op dit moment zien we haar The Armorer volgen. Ik denk dat een deel van de reden dat ze dat doet, is dat ze zich meteen geaccepteerd voelde en ik denk dat dit een van de dingen is die ze nog niet heeft geprobeerd, en ik denk dat het voor haar een interessante plek is om het gevoel te hebben dat ze er eindelijk bij hoort."

Een 'ja' of 'nee' was voldoende geweest op de Darksaber-vraag, maar Sackhoff danste er mooi omheen door een uitgebreid verslag te geven over Bo-Katans leven.

Wellicht is het een spoiler om te veel te zeggen over de Darksaber op dit moment, omdat het wapen ongetwijfeld nog een grotere rol gaat spelen richting het einde van het seizoen.

The Mandalorian is nu te zien op Disney Plus.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen