De eerste beelden van 'Fargo' seizoen 5 zijn vrijgegeven

Het nieuwste seizoen wordt eind 2023 verwacht met nu de eerste beelden.

Valeria Milić, 01-04-2023 08:00

De succesvolle donkere komedieserie Fargo is geïnspireerd op de gelijknamige film van Joel en Ethan Coen. Zoals gebruikelijk is er ook nu een compleet nieuwe cast, met onder andere Jon Hamm en 'Stranger Things'-acteur Joe Keery.
Op Twitter zijn foto's te zien van Hamm en Keery. Over de plot is nog niet zoveel bekend, maar deze zal iets lichter van toon worden dan de voorgaande seizoenen.

Sterke cast

Uiteraard zal Fargo dezelfde zaken als altijd laten zien zoals criminaliteit, verraad en niet te vergeten list en bedrog. De synopsis noemt "een ontvoering die geen ontvoering is" en stelt de vraag "wat te doen als je vrouw je vrouw niet is?". Hamm speelt Roy en Keery's personage heet Gator Tillman, Juno Temple zien we als Dot en Jennifer Jason Leigh is Lorraine.

Met een sterke cast en Hamm die eruitziet alsof hij gemaakt is voor het dragen van een cowboy outfit, gaan de fans weer een vermakelijk seizoen tegemoet.

Fargo wordt later in 2023 verwacht, de verwachting is dat binnen afzienbare tijd de eerste trailer vrijgegeven gaat worden.

Kijk Fargo op Prime Video.

Lees meer over: Fargo, Martin Freeman, Jon Hamm, Juno Temple

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix