Wordt seizoen 7 van 'Young Sheldon' aangepast door mogelijke cancelling?

'Young Sheldon' komt misschien tot een eind met seizoen 7, maar wordt het plot aangepast door deze mogelijke cancelling?

Nienke Sterken, 22-03-2023 16:46

De uitvoerend producent van Young Sheldon, Steve Holland, laat weten hoe seizoen 7 wordt beïnvloed door de mogelijke cancelling van de serie.
Holland heeft eerder al aangegeven dat de serie misschien tot een einde komt met seizoen 7. Dit komt doordat er slechts beperkte mogelijkheden zijn om het verhaal verder te ontwikkelen, omdat de serie moet aansluiten op de verhaallijn van The Big Bang Theory.

Er bestaat dus een grote kans dat er nog maar één seizoen aankomt van Young Sheldon, ondanks dat de serie nummer 1 scoort op tv als komedieserie en seizoen 6 de hoogste kijkcijfers ooit behaalde.

Nog niks zeker

In een recent interview met TV Line liet Holland weten dat het nog even kan duren voordat er definitief een beslissing wordt genomen over het lot van de serie.

Daarnaast beloofde hij ook dat de eerste helft van Young Sheldon seizoen 7 niet zal worden beïnvloed, ongeacht wat er met de serie gaat gebeuren in de toekomst. Lees zijn volledige uitspraak hieronder:

Holland's reactie

"Ik denk dat we er voorlopig nog niet gaan achterkomen, maar ik denk dat de eerste helft [van seizoen 7] er niet door wordt beïnvloed. Ik denk dat het seizoen hetzelfde gaat verlopen, ongeacht wat er gaat gebeuren," aldus Holland.

Daarna gaat hij verder: "Maar we komen nu wel echt richting het einde en ik denk dat het anders kan lopen, afhankelijk van het feit of dit het laatste seizoen is of niet."


Stream alle afleveringen van Young Sheldon op HBO Max.
Lees meer over: Young Sheldon, The Big Bang Theory, Steve Holland, HBO, HBO Max

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix