search
'Interview with the Vampire' vervangt actrice in de belangrijke rol van Claudia
Series / Nieuws

'Interview with the Vampire' vervangt actrice in de belangrijke rol van Claudia

Het veranderen van een acteur in een bekende rol valt niet altijd bij iedereen goed.

Vanaf het aankomende seizoen van Interview with the Vampire zullen fans even moeten wennen aan een nieuwe actrice in de rol van Claudia. Actrice Bailey Bass zal niet meer meespelen en wordt vervangen door actrice Delainey Hayles.

In de serie die gebaseerd is op het werk van Anne Rice speelde Bass haar eerste rol in een televisieserie ooit. Inmiddels speelt ze in de Avatar films de rol van Tsireya. Soms wordt een persoon wel eens vervangen wegens creatieve verschillen of chronologische veranderingen, maar in het geval van Bass lijkt het erop dat er wat meer redenen zijn.

Iedereen zonder rancune uit elkaar


Zelf vertelt Bass over haar vertrek: "Wegens een aantal onverwachte omstandigheden ben ik niet in staat om terug te keren naar Anne Rice's Interview with the Vampire voor een tweede seizoen. Ik wens Delainey veel geluk in het overnemen. Ik kan niet wachten om te kijken en ben extreem dankbaar aan AMC, de producers en natuurlijk al onze fans."

Het tweede seizoen staat op het punt om in productie te gaan. in seizoen twee zullen Louis, gespeeld door Jacob Anderson, en Claudia de tocht overzee naar Europa maken terwijl ze Lestat, gespeeld door Sam Reid, voor dood achterlaten. Tezamen met het ontdekken van Armand's identiteit is er nog genoeg te ontdekken.

Momenteel is de serie Interview with the Vampire in Nederland niet te zien. Kijk naar de originele verfilming uit 1994 op Viaplay.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen